Toukokuu 2020: Dreeverijärjestön kesäpäivät peruuntuvat ja 26.7.2020 pidettäväksi sovittu erikoisnäyttely ja yhdistyksen vuosikokous siirtyvät mahdollisuuksien mukaan elokuulle

Suomen Kennelliiton 15.5. julkaiseman ilmoituksen mukaan liiton hallitus on kieltänyt kaikkien liiton alaisten koiranäyttelyjen pitämisen heinäkuun loppuun saakka. Tämä päätös koskee myös dreeverien erikoisnäyttelyä, jonka ajankohdaksi on alun perin ilmoitettu 26.7.2020.

Kiellon myötä Suomen Dreeverijärjestön hallitus päätti 15.5. pitämässään kokouksessa, että vuoden 2020 kesäpäivät peruuntuvat kokonaan ja erikoisnäyttely siirretään mahdollisuuksien mukaan elokuun puolelle. Näyttelytoimikunnan antaman alustavan tiedon mukaan näyttely järjestetään sunnuntaina 9. elokuuta Valkealan Orilammella, mikäli asia järjestyy arvostelevan tuomarin osalta ja Kennelliitto hyväksyy toteutettavan siirron. Myös Pohjanmaan Dreeverikerho on ystävällisesti ilmoittanut tarvittaessa olevansa valmis järjestämään SDJ:n päänäyttelyn vuonna 2020 toiminta-alueellaan, mikäli se syystä tai toisesta ei onnistuisi järjestelyvastuuseen nimetyiltä jäsenyhdistyksiltä, ja luovuttavansa näyttelyn taloudellisen tuloksen käytettäväksi vuoden 2021 dreeverien SM-ajokokeen hyväksi. Kun näyttelyn paikka ja tuomari ovat varmistuneet, asiasta tiedotetaan lähemmin järjestön verkkosivuilla ja blogissa. Virallisesti siirretyn näyttelyn tiedot päivittyvät myös Kennelliiton järjestelmiin.

Koska kesäpäivät peruuntuvat, kaikki Orilammelle jo tehdyt majoitusvaraukset perutaan automaattisesti. Näyttelyn ajankohdan ja paikan varmistuttua halukkaat voivat varata majoituksen näyttelyn ajaksi suoraan Orilammelta, puh. p. 05 389881. Lisätietoja osoitteesta http://www.orilampi.com. Lisätietoja asiasta löytyy myös toukokuussa ilmestyvästä Dreeveri-lehdestä.

Suomen Dreeverijärjestö – Finska Dreverklubben ry:n sääntömääräinen VUOSIKOKOUS SIIRTYY EDELLEEN

Suomen Dreeverijärjestö ry:n hallituksen 15.5. 2020 pitämän kokouksen tuloksena hallitus on päättänyt perua hallituksen edellisen päätöksen mukaisesti 13. kesäkuuta 2020 koolle kutsutun vuosikokouksen kutsun. Nykyisen lainsäädännön poikkeuslain mukaisesti yhdistyksen kokous voidaan siirtää enintään syyskuun loppuun, vaikka säännöissä toisin mainittaisiinkin.

Mikäli vallitseva tilanne sen mahdollistaa, kokous pyritään pitämään elokuun aikana.

Pohjanmaan Dreverikerho on ilmoittanut järjestön hallitukselle haluavansa jatkaa tässä haasteellissa yhteiskunnallisessa tilanteeessa vahvoja SDJ: n perinteitä ja ilmoittaa ettei missään tapauksessa peräänny antamistaan lupauksista. Pohjanmaan Dreeverikerho siis ilmoittaa järjestävänsä sitoumuksensa mukaisesti vuoden 2020 vuosikokouksen Härmän Kylpylässä Suomen hallituksen vastaisuudessa ilmoittamien sääntöjen puitteissa. Lopullinen ratkaisuvalta on Dreeverijärjestön hallituksella. Kutsu tulevaan ajankohtaan sijoittuvasta vuosikokouksesta julkaistaan yhdistyksen sääntöjen mukaisesti yhdistyksen Dreeveri-lehdessä, jonka ilmestymistä aikaistetaan hieman, mikäli se koetaan tarpeelliseksi. Lisäksi tietoja vuosikokouksen tilanteesta julkaistaan järjestön verkkosivuilla, blogissa ja virallisilla Facebook-sivuilla.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s